Indlæg

Vil du blive klogere på hvad eksekvering af strategi i virkeligheden handler om?

Strategi handler om at sætte en retning for virksomheden. Retningen er vigtig, fordi det giver dig en mulighed for at prioritere resurserne i virksomheden – at gøre det rigtige. Det handler om konstant at prioritere, og lade det vigtigste komme først. Beslutningerne prioriteres ofte ud fra det rationelle og analytiske.

Selve eksekveringen derimod, er alt andet en rationelt. Selv om du måske har sat alle skibe i søen, når det handler om at eksekvere på strategien, så oplever du højst sandsynligt at der sker et eller andet, som gør, at det ikke er så let endda. Det er fordi, at selve eksekveringen er EMOTIONEL. Det er her eksekveringskraften træder ind. Hvor powerpoints skal omsættes til handling. Det er også her, at der kan udfolde sig en kultur, hvor folk bekæmper hinanden og udviser magt og position i stedet for samarbejde og fællesskab. Det er hér, du skal være opmærksom. For eksekveringen handler om ledelseskraft og kultur.

Strategi er rationelt – eksekvering er emotionelt

Ønsker du en virksomhed, hvor strategi og eksekvering hænger sammen? Hvor der bygges på samarbejde, tillid og fællesskab? Så forstå din strategi og hvordan den eksekveres.

Kommentarer lukket til Vil du blive klogere på hvad eksekvering af strategi i virkeligheden handler om?