Om mig

Måske er jeg alligevel lidt af en rebel. Jeg har nu aldrig set mig selv sådan. Jeg passer bare ikke ned i en kasse, men er mere den type, som tager fat hvor der er brug for det. Jeg siger ofte tingene højt. Jeg har en klar holdning til lederrollen – hvad man skal kunne og hvordan man skal opføre sig. 

Når man sætter sig i lederstolen, så følger der et ansvar med! Basta. Og det ansvar skal man tage til sig. Man kan altså ikke sidde i stolen, bare fordi man har været i virksomheden i mange år. Den tid er forbi! Det er måske endda det slag som jeg vil kæmpe for – at vi alle udvikler vores talenter uagtet titlen, men at vi er drevet af passion og det at gøre en forskel. Jeg tror, på at vi alle bliver gladere og lykkeligere af det.   

Et tilbageblik

Jeg har altid interesseret mig for virksomhedernes udvikling og ledelse. Derfor var det heller ikke svært at vælge retning i livet. Da jeg fik muligheden for at komme ind på én af Frankrigs bedste skoler, EDHEC, og studere en M.Sc i strategisk ledelse, gik jeg straks i gang. Det har jeg aldrig fortrudt.

Det er selvfølgelig de færreste, som får muligheden for at arbejde med strategi og ledelse lige efter endt uddannelse, så jeg har været forbi et salgsjob i hotelbranchen (Hotel d’Angleterre), PA opgaver indenfor pharma og mange år i Københavns Lufthavne i forskellige roller. Den røde tråd altid været sammenhængen mellem strategien og ledelsen. 

Jeg har ofte ageret sparringspartner for ledergrupper, også ofte som uformel leder. Jeg er dén som binder tingene sammen på tværs af virksomheden. Og så har jeg haft den formelle lederrolle i flere perioder. Jeg var helt klar dygtigst i den seneste rolle, efter at have studeret mange mange ledelsesbøger, læst NLP og caching, og måske hjælper det at blive mor også på sagen. Med tiden fik jeg i hvert fald et helt andet perspektiv på mennesker og det at lede dem. Det handler nemlig om at lede mig selv først. At være rollemodel, og få det bedste frem i andre. Det kan vi vist godt blive enige om. 

De sidste mange år, har jeg arbejde med strategi i et operationelt miljø i lufthavnen, hvor jeg har sat rammerne for dele af arbejdet. Samtidig har jeg selv implementeret dele af startegien – især den, som handlede om interessenthåndtering. I et miljø, hvor det er meget politisk , så står dette højt på listen over prioriteringer.

Uddannelser

 • M.Sc. i Strategisk Ledelse fra EDHEC Business School, Frankrig
 • BA (hons.) i International Business fra ESC Rennes, Frankrig
 • NLP Master practitioner & coaching
 • Diverse kurser i facilitering, opbygning af workshops, kommunikation og præsentationsteknik

Erfaring fra erhvervslivet

Jeg har 15 års erfaring fra diverse stillinger indenfor strategi, kommunikation, salg, ledelse, relationer og finans.

Jeg har i løbet af de sidste 10 år haft stort fokus på strategi og ledelse, og har faciliteret en række workshops om emnet. Herudover har jeg holdt en række præsentationer på internationale konferencer om strategiimplementering og ledelse i Københavns Lufthavne.

 • 2010-2018 Københavns Lufthavne A/S
  • 2017-2018 Leder af Airside Compliance & Safety (ledelse af team på 10 engagerede og dygtige fagspecialister)
  • 2011-2017 Strategi og forretningsudvikling (primært med fokus på facilitering i ledergrupper, og inddragelse af interessenter i beslutningsprocesserne)
  • 2010-2011 Rapportering og opfølgning på investeringsporteføljen (1 mia. DKK/år)
 • 2007-2009 Paranova group A/S
  • Ledelsessupport, kommunikation og økonomi
 • 2004-2006 Hotel d’Angleterre
  • Key Account Manager – Internationale salgskontrakter